Kontakta oss

Namn:
Telefonnummer/Mail:
Meddelande:

Varför SBP?

SBP Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder företag i Göteborg och Stockholm kompetent lager- och logistikpersonal. Vår strategi är att arbeta lokalt, nära våra kunder, med en tydlig specialisering inom lager, logistik och kontor.
Med lång erfarenhet från bemanningsbranschen får vi snabbt fram rätt person, på rätt plats vid rätt tidpunkt. Kvalitet och trygghet är våra honnörsord. Kontakta SBP Bemanning för skräddarsydd bemanning som möter dina krav och behov. 
 

Skräddarsydda lösningar – Rätt person på rätt plats 

Som vår uppdragsgivare får du tillgång till kompetent personal som har dokumenterad erfarenhet av lager och logistik på olika nivåer. Vår samlade kunskap gör att vi kan hjälpa dig med snabba och säkra urval, oavsett om det är på kortare eller längre sikt.

Optimera resurserna med flexibel bemanning 

Det är inte lätt att bedöma om en ökad arbetsbelastning är tillfällig eller permanent. Fördelen med flexibel bemanning är tillgång till kunnig personal som bara behöver betalas den tid den utnyttjas för. Arbetsgivaren slipper de kostnader ordinarie anställda medför och får dessutom maximal rörelsefrihet för optimering av resurserna. 
 

En dedikerad kontaktperson för ökad kvalitet 

Som uppdragsgivare får du alltid en dedikerad kontaktperson hos SBP Bemanning. Genom ett nära samarbete blir urvalsprocessen snabbare och kvalitet hamnar i fokus. Bemanning handlar lika mycket om kultur och personkemi, som resursernas erfarenhet och referenser. Vi är ett personligt bemanningsföretag som alltid ser till att våra uppdragsgivare är nöjda med vårt urval av logistik- och lagerpersonal.  
 

Kontakta oss 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? 
Ring oss på 08-658 11 00 så berättar vi mer om varför du ska välja SBP Bemanning som ditt personliga bemanningsföretag. 
Du hittar även våra kontaktuppgifter här